Reiki

Reiki betekent letterlijk ‘universele levensenergie’. Iedereen heeft in principe toegang tot deze universele energie. Wanneer we worden geboren zijn we nog volledig in verbinding met deze energiebron. Door opvoeding en (negatieve) ervaringen tijdens het opgroeien kunnen blokkades en patronen ontstaan waardoor je steeds verder afgesloten raakt van deze energie.

Over Reiki

Het afgesloten raken van deze energie kan zich dan uiteindelijk uiten in een burn-out of een depressie. Ook kun je last krijgen van lichamelijke klachten, waar geen directe oorzaak voor te vinden is. Reiki kan ervoor zorgen dat deze energiebanen weer vrijkomen en pakt de oorzaak van de klacht aan. Een Reiki behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. Het is een manier om de verbinding tussen je hoofd en je hart te versterken, te ontspannen en jouw energie weer te laten stromen. Reiki helpt eventuele blokkades op te heffen en jouw zelfhelend vermogen te stimuleren.

Hoe een behandeling jou helpt

Als behandelaar maak ik verbinding met de oorspronkelijke energiebron. Ik fungeer als een kanaal waar de levensenergie doorheen stroomt richting jou. Doordat ik mijn handen op of boven jouw lichaam plaats, vindt er een energieoverdracht plaatst. Dit kun je ervaren als warmte, kou of tintelingen. In de periode na een behandeling kunnen er dingen veranderen in jouw lijf en jouw leven. Dit komt doordat reiki bepaalde processen op gang helpt die misschien in eerste instantie niet voor de hand liggen. Maar alles zorgt uiteindelijk voor groei en meer verbinding met jezelf.

Als je één of meerdere vragen van de herkenbare punten met ja beantwoord, kan Reiki ondersteunen en waardevol zijn als behandeling.

Bekijk behandelingen

Zijn deze punten herkenbaar?

 • Voel jij je niet helemaal meer in balans?
 • Ervaar je stress of ben je snel overprikkeld?
 • Heb je het gevoel dat je stil staat?
 • Zit je veel in je hoofd en wil jij graag de verbinding met jouw hart weer voelen?
 • Heb je fysieke klachten, zoals hoofd-, buik-, nek- en schouderpijn?
 • Ervaar je onzekerheid of angst?
 • Heb je een burn-out of depressie?
 • Heb je slaapproblemen of kom je moeilijk tot rust?

Behandelingen en voordelige abonnementen

  Reiki bij kinderen

  Ook de jongsten onder ons zijn van harte welkom. Kinderen en baby’s staan vaak nog veel meer open voor het ontvangen van Reiki energie dan volwassenen. Omdat ze nog puur en onbevangen zijn. Ze hebben nog niet te maken met het vastzitten in patronen of aan het voldoen van (andermans) verwachtingen. Kinderen ervaren daardoor de Reiki energie als iets vanzelfsprekends, maar tegelijkertijd ook heel magisch. Na een behandeling geven kinderen aan dat ze zich rustiger voelen, hun hoofd minder vol is en ze zich meer thuis voelen in hun lichaam. Hierdoor leren ze te vertrouwen in zichzelf en dat wat hun lichaam ze verteld. Ze leren luisteren naar de signalen die het ze geeft. Dit zorgt er voor dat kinderen die ervaring hebben met Reiki, zich vaak meer bewust zijn van hun emoties en gevoelens en deze ook beter kunnen plaatsen. Daardoor slapen ze beter, maar ook de focus op school verbetert vaak.

  Behandelingen en voordelige abonnementen voor kinderen

  De behandeling voor baby’s en kinderen is minder lang dan bij volwassenen.

  Voor kinderen van 1- 4 jaar: maximaal 15 minuten.

  Voor kinderen van 5-10 jaar: maximaal 30 minuten.

  Bij baby’s van 0-1 jaar vindt de behandeling plaats in overleg met ouders, maar is nooit langer dan een kwartier.

  • Reiki kind behandeling - abonnement

   15 - 30 min | 5 keer

  • Reiki kind behandeling - abonnement

   15 - 30 min | 10 keer