Wie ben ik

Holistisch therapeut - Reiki Master - Soundhealer - Healing Music Artist - Spaceholder/Facilitator

Mijn naam is Malvina, moeder van twee prachtige zielen; een 13-jarige dochter en 8-jarige zoon. Samen woonachtig in Arnhem. Al van jongs af aan was ik gevoelig voor energie en prikkels, en ben ik zoekende geweest naar mijn diepere missie op aarde

Zo’n 10 jaar geleden her-ontdekte ik de spirituele dimensie in mijn leven, na eerst volledig van mijn pad te zijn geraakt. Door innerlijk werk, (self)healing, diverse opleidingen en groeien in mijn bewustzijn ben ik mijn zielsmissie gaan omarmen.

Het ‘ontwaakte’ mijn hoogste potentie en door vanuit essentie met deze kracht te gaan werken ben ik dit volledig gaan belichamen.

Door eigen processen en ervaringen heb ik geleerd dat echte transformatie en verandering mogelijk is. Dat diepgaande trauma’s, patronen, en fysieke klachten door healing-methodes toe te passen, kunnen oplossen. Dit stimuleerde mij om ook anderen te ondersteunen in dit transformatieproces.

Mijn missie is om anderen te helpen en bewust te maken wat voor immense kracht er in jezelf aanwezig is. Je laten ervaren dat je jouw eigen werkelijkheid en balans in je leven kunt creëren wanneer je in contact staat met jezelf en jouw verlangens. Het is een prachtige reis naar binnen, waarbij ik je kan helpen door een klein stukje mee te wandelen. Zodat je jouw eigen zielspad kan gaan bewandelen, vanuit vertrouwen, vrijheid en verbinding!

Ben jij klaar voor jouw innerlijke reis?

Neem contact op

Over Malvina

Mijn eigen innerlijke reis begon al vroeg.

Als HSP’er (hoog sensitief persoon) was ik altijd al erg gevoelig voor energie. Het energetisch veld is namelijk verbonden met het lichaam. Hierdoor voelde ik als klein meisje haarfijn anderen en situaties aan. En “wist” en “voelde” hoe mensen zich voelden, wat soms lastig was. Ik was erg gevoelig voor energie, maar ontdekte ook dat de energie van mijn handen pijn kon verminderen of zelfs wegnemen.

Als kind voelde ik veel verbinding met de natuur, het aardse laadde me op en gaf me rust. Maar ik werd ook getrokken naar het “spirituele”. Astrologie, numerologie, de maan en het universum fascineerden me. Edelstenen waren magisch en begon ik te verzamelen op de basisschool. En op de middelbare school pendelde ik voor mijn vriendinnetjes voor inzichten. Ook muziek speelde altijd een grote rol, maar ik was te verlegen en onzeker om dat te uitten en zong alleen achter gesloten deuren.

Op mijn 13e deed ik een vuurloop, waardoor ik heb kunnen ervaren en waarnemen dat ons lichaam met de juiste mindset tot zoveel meer in staat is dan we denken. Niet lang daarna volgde een ontmoeting met Roy Martina en hoorde in die periode voor het eerst over NEI (neuro emotionele integratie) en NLP (neuro linguïstisch programmeren). Mijn interesse in de kracht van ons (onder)bewustzijn en mentale processen was gewekt.

Intuïtief was ik dus als kind al bezig met energieën. Maar pas toen ik op mijn 18e tijdens het behandelen van mensen in een wellnessresort ook (fysieke) klachten en emoties “overnam” werd ik me er nog meer bewust van. Op dat moment besloot ik om van mijn hooggevoeligheid mijn kracht te maken.

Ik ben me daarna gaan verdiepen in mijn eigen energie bewaken en beschermen; las veel over over energiewerk, NLP, kracht van gedachten, wet van aantrekking, en manifesteren. Na jarenlang werkervaring in diverse wellnessresorts en mijn eigen beautysalon, merkte ik op dat veel lichamelijke klachten een dieper liggende oorzaak hadden. Cliënten bespraken vaak hun problemen tijdens een behandeling en dat zorgde ervoor dat ik meer verdieping in mijn behandelingen wilde.

Van het uiterlijk, naar het innerlijk van mensen.

En zo begon mijn ‘journey’; in 2014 startte ik met Reiki 1, Reiki 2 volgde kort daarop. Vanaf het moment dat ik Reiki begon, ging alles in mijn leven meer stromen. Ik voelde me weer verbonden met mijn kern, overwon mijn angsten en startte met zingen in een band.

In 2016 behaalde ik mijn Reiki Master en in 2017 behaalde ik mijn diploma voor Holistisch Therapeut. Alle opleidingen volgde ik bij Marjolein Berendsen van ZoMa.

Het behalen van mijn diploma Holistisch Therapeut was een hoogtepunt, maar viel samen met een dieptepunt; een echtscheiding.

Een periode van ‘ontwaken’ volgde; met veel innerlijk (kind) werk, ademwerk, ijsbaden/koudetraining (WHM), en mediteren.

In mijn leven hebben – zoals bij velen- emotionele ervaringen mij lange tijd van mijn pad afgehouden. Heftige gebeurtenissen in mijn jeugd, pesten, en moeizame (toxische) relaties. Hierdoor had ik valse overtuigingen, onzekerheid en negatieve gedachten en patronen gecreëerd. Waardoor ik een periode niet volluit leefde en de verbinding met mezelf was verloren.

Maar deze diepe dalen hebben mij gebracht waar ik nu sta. Het heeft mij de meest waardevolle lessen geleerd, waardoor ik ervoor koos om me ten volste te richten op het verdiepen en verhogen van mijn eigen bewustzijn. En leef nu volledig vanuit mijn kracht en ware potentie, en volg mijn hart.

Inmiddels ervaar ik mijn hooggevoeligheid als een positieve eigenschap, die ik nu op een liefdevolle manier kan inzetten om anderen te helpen.

De combinatie van helder weten en helder voelen leidt mij door een behandeling heen. Met behulp van het universum (en gidsen) werk ik als een soort doorgeefluik voor energie. Zowel in de holistische- en lichaamsgerichte therapie, als in de soundhealing en healing music.

Ik ben dankbaar dat ik dit mag delen en zie het als een blessing om via deze weg zoveel mogelijk licht, liefde en bewustzijn te verspreiden.

Opleidingen

Schoonheidsspecialist & Visagist – Amice Opleidingscentrum

Docent Shantala babymassage – Zonnevlecht Opleidingen

HBO Holistisch Therapeut – ZoMa Opleidingen

Reiki 1 – ZoMa Opleidingen

Reiki 2 – ZoMa Opleidingen

Reiki Master – ZoMa Opleidingen

Trainingen

Yoga Nidra

Aromatherapie

Klassieke ontspanningsmassage

Hotstone massage / kruiden stempel massage

Klankschaal massage

Guasha massage

BHV / EHBO